Skrivfelsnisse

Hahaha! Nu fick jag en sak till att le (eller skratta) åt. Här till höger står det "hud-hår" istället för "hund-hår". Hudhår är inget jag vill ha i glassen!

Inte hundhår heller egentligen, men jag kan inte låta bli att le när lilla vovsen är här. Bättre med hundhår i glassen än inga hundhår alls! :)

Kommentarer
Postat av: Dr Never

:) Vad härligt det låter. Jag saknar också hund. Men nu är det vetenskapligt bevisat det hundälskare alltid vetat: man mår bättre med hund! Eller jaa, typ: http://www.svd.se/nyheter/inrikes/hund-trostar-battre-an-nallen_4947489.svd

2010-07-05 @ 14:29:03
URL: http://drnever.wordpress.com
Postat av: Maskrosen

Om man inte är rädd för hundar eller allergisk mot dem. ;)Djur över huvud taget är bra. Någon som slickar lite, gosar och pockar på uppmärksamhet.Bättre terapi finns inte!

2010-07-05 @ 21:23:20
Postat av: Dr Never

Sant, man får väl se till att ha en riktigt liten tufsig pudel. Svårt att vara rädd för en "fur ball" och de är ju bättre för allergiker. Känns som att jobbiga möten i vården (medicinsk och annan) skulle bli så mycket lättare med en hund i närheten! Kan man inte få ta med sig en hund när man ska ge cancerbesked?

2010-07-06 @ 12:06:29
URL: http://drnever.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0